Värvikambri müük, paigaldus ja kolimine, selles saame sulle abiks olla

 

Värvikambri müük on vaid esimene etapp! Paintlines pakub margist olenemata värvikambritele ja muudele värvimisseadmetele paigalduse ja kolimise teenust.

Kui käsitööriistade ja väiksemate komplektsemate seadmete kolimisega, mida on võimalik paigaldada/teisaldada ühes tükis, saab hakkama pea iga oskuslik inimene, siis keerulisemaks läheb töö, kui on vaja värvikamber/seade tükkideks monteerida ning teises asukohas kokku panna.

Sama kehtib ka paigalduse puhul. Kui tuleb kohale koormatäis rauda, juhtmeid, juhtimissüsteemi osi jne, siis võib paigaldus osutuda keeruliseks ja valesti/vigaselt paigaldades ei pruugi seade korrektselt töötada.

värvikambri müük

Ka on peale värvikambri/seadme paigaldamist/kolimist vaja lisada uued kommunikatsioonid (elektritoide, suitsukorsten, õhulõõrid, suruõhutrass jne), mis eeldab kohati suuri kulutusi sõltuvalt paigalduskohast.

Eelpool mainitud põhjustel pani Paintlines 2008. aastal kokku oma paigaldusmeeskonna, kelle ülesandeks on igapäevaselt just selliste väljakutsetega tegeleda.

Meie meeskonnas on inimene kes aitab teid juba enne paigaldust/kolimist vaadata üle paigalduskoha ja sinna vajatavad kommunikatsioonid. Ka annab nõu planeeringu suhtes, kuhu ja kuidas värvikamber/seade paigaldada ning milliseid lubasid/tingimusi värvikambri/seadme paigaldamisest tulenevalt võib tekkida ametkondadega. Ühesõnaga aitab teil kõik eeltöö korda ajada.

Seejärel asuvad toimetama meie Paintlines paigaldusmeeskonna tehnikud, kes teostavad kõik nõutud töö korrektselt ning kvaliteetselt.

Küsi meilt pakkumist