-25%

RUPES D-A COARSE jäme poleerimispasta

16.47 - 51.24

D-A COARSE – 1L
D-A COARSE – 250ml
RUPES D-A COARSE on RUPESe uusim suure jõudlusega lõikepasta. See sobib ideaalselt kasutajatele, kes soovivad kiiret defektide eemaldamist igat tüüpi värvide puhul. Koostis on optimeeritud, et saavutada parim jõudlus, kui seda kasutatakse koos RUPES Coarse sinise poroloon, DA-villapatjade või jämedate mikrokiust ketastega koos BigFoot Dual Action poleerimismasinatega, sealhulgas nii juhuslike orbitaalsete kui ka sunnitud liikumisega ekstsentrik poleermasinatega.

Laos

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus:

Kirjeldus

RUPES D-A COARSE on RUPESi uusim suure jõudlusega poleerpasta, mis on loodud maksimaalse efektiivsuse saavutamiseks. See kiire lõikepasta sobib ideaalselt kasutajatele, kes soovivad kiiret defektide eemaldamist ja sujuvat kasutuskogemust igat tüüpi värvide puhul. Koostis on optimeeritud parima jõudluse saavutamiseks, kui seda kasutatakse koos RUPES Coarse siniste porolloonpatjade, DA-villapatjade või siniste mikrofiiberpatjadega koos BigFoot Dual Action poleerimismasinatega, sealhulgas nii orbitaal- kui kasunnitud liikumisega ekstsentriliste poleerimismasinatega.
D-A Coarse kujutab endast märkimisväärset edusamme lõikesegu jõudluse maailmas ning viimistlused on suurepärase läbipaistvuse, vähese tolmusisaldusega ja hõlpsasti eemaldatavad.

OMADUSED JA EELISED

  • Suure jõudlusega lõikepasta
  • Vastupidav koostis pikendab poleerimistsüklit ja pikemat tööaega
  • Madala tolmusisaldusega koostis vähendab poleerimisjärgset puhastustööd
  • Keskmise kuni raske defektide üheastmeline eemaldamine ja viimistlemine enamikel värvidel
  • Lihvimisjälgede ja tõsiste defektide eemaldamine
  • Soovitatav orbitaal- või sunnitud liikumisega ekstsentriliste poleerimismasinate jaoks

Lisainfo

Kogus

1000ml, 250ml